Utökad säkerhet
Uppdaterad 25 augusti 2026
Vad innebär utökad säkerhet?
Med “utökad säkerhet” kan du välja att dina användare måste ange sin personliga PIN-kod vid varje dörröppning. Om användaren har biometri konfigurerad (t.ex. FaceID eller fingeravtryck) är det detta som gäller istället för PIN-kod.
Slå på utökad säkerhet
För att slå på utökad säkerhet på en tillgång, klicka in dig på den tillgång det gäller och leta efter "Säkerhetsinställningar" där du hittar "Avståndsvalidering":
Fick du svar på din fråga?
Hör av dig om något fortfarande är oklart – vi hjälper gärna till.